Single Handed


sinds 20-7-2021 13:56:50

  • Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad
  • Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad
  • Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad
  • Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad
Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad Grote foto single handed cd en dvd thrillers en misdaad
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Veurne  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Staat : Goede staat

Beschrijving

Verzendingskosten voor de koper.
Afhalen in veurne is ook mogelijk.
Serie 1:
Jack Driscoll wordt als brigadier gestationeerd op een politiepost helemaal aan de kust van West-Ierland, in de streek waar hij geboren en getogen is. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader Gerry, die tot voor kort dezelfde functie vervulde. De eerste zaak waarmee Jack wordt geconfronteerd, is de mysterieuze dood van de jonge immigrante Sylvana. Tijdens zijn onderzoek naar wie zij was en waarom ze is gestorven stuit Jack op de duistere kant van de plaatselijke gemeenschap. Hij ontdekt schokkende geheimen waarbij iedereen betrokken lijkt te zijn, inclusief zijn eigen vader. Jack moet al zijn moed verzamelen om het recht te laten zegevieren op een plek waar andere regels gelden dan de wet.
Serie 2:
The Lost Boys:
Ergens in een veld wordt het lijk van de oude zonderling Seamus Devlin gevonden. De verdenking gaat in eerste instantie uit naar Ruairi, een typische probleemjongere. Jack Driscoll pakt hem op en ondervraagt hem, maar de jongen ontkent alles. Hij beweert dat de politie het onderzoek beter kan richten op de buurman van het slachtoffer, Thomas Mullins. Mullins en zijn zoons zouden zelfs hebben geprobeerd Ruairi te vermoorden.
Between Two Fires:
Jack onderzoekt een verdachte brand. Een huis in aanbouw, ooit eigendom van zijn vriend Killian Kinsella, is in vlammen opgegaan. Killian vertelt Jack dat hij het huis net een paar weken eerder had verkocht aan Dennis Costello. Dan wordt in de smeulende resten van het huis een lijk aangetroffen. De dode blijkt Killians schoonzus te zijn. Jack weet bijna zeker dat Dennis meer weet van de brand. Maar nu het bewijs nog...
A Cold Heaven:
Jack krijgt te maken met een geval van illegale prostitutie. De voornaamste verdachten zijn James Kerrigan uit Dublin en zijn wulpse vriendin Mairead O'Sullivan. Terwijl het onderzoek net loopt, krijgt Jack een affaire met Gemma, de ex van zijn neef Brian. Dat is vragen om moeilijkheden: een woeste Brian belaagt Gemma, waarop Jack zijn neef hardhandig tot de orde roept. Dennis Costello ziet er een mooi excuus in om Jack te lozen.
Kenmerken: Staat: Goede staat, Kopen in Veurne


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 26389131 Meld aan Aanbod